På dette fysiske forløb over 4 torsdage lærer du hvordan du opnår gnidningsfri kommunikation med din hest, hvorfor det er så vigtigt din hest forstår dine signaler & hvilke forudsætninger der skal til for at hjælpe din hest i fysisk balance, ud fra et anatomisk og biomekanisk perspektiv, uden brug af hjælpetøjler.

Lyder det her kursus som noget for din stald?

Kontakt mig på ➡️ Info@JeannetteGlerup.dk 📧

Måske kan du genkende (noget) af det her?


  • Måske oplever du din hest ikke øger tempoet tilstrækkeligt, når du beder om det, hverken via stemmen, kropssproget eller din longepisk?

  • Måske bevæger din hest sig "som en giraf", så snart du sender hesten ud i longen, hvis du ikke gør brug af longetov eller anden form for hjælpetøjle?

  • Måske kan du ikke stoppe din hest igen, uden at gøre volten mindre og mindre, så hesten til sidst er nødt til at stoppe, fordi den ikke kan galopere i fuld fart på en 5 m volte?

  • Måske er du i tvivl om, hvordan du får din hest til at bruge sig sundest og mest effektivt i longen? Derfor bliver din longetræning bliver mest af alt rundt og rundt uden et større formål?

  • Måske drømmer du om, at bruge longering til at optimere på måden din hest bevæger sig på, men du aner ikke hvor du lige skal starte, hvilke fokuspunkter du skal have, og savner en trin-for-trin køreplan for longetræningen?

  • Måske oplever du, at skulle bede din hest om at gå ud på sporet igen og igen, uden den helt store effekt, og du bliver bekymret for om longering ender med at skade hestens indvendige forben unødigt?

Så kan det være du også er stødt på det her ⤵


  • Måske læser du med i forskellige Facebook-Grupper, hvor der er modstridende råd og svar om redskaber som longereb, indspændingstøjler eller pessoasystem, nogle er for, andre imod - måske er du stødt på kommentarer som "Hjælpetøjler er kun for erfarne trænere.."?

  • Måske har du prøvet dig frem med forskellige metoder til indlæring af signaler, noget virker, andet gør ikke, og du savner at forstå hvorfor noget træning virker, imens andet på ingen måder gør?
     
  • Måske oplever du at din hest ikke bevæger sig så godt i longetræningen som du kunne ønske dig, men er i tvivl om hvad du skal gøre for at hjælpe din hest i balance?
     

.. og nu føler du, at du lige så godt kan lade være med, at longere din hest fordi træningen alligevel bare ender i rundt og rundt på en cirkelvolte, uden dybere formål? Måske du endda bare lader hesten holde en fridag (mere) fordi du ikke aner hvor du skal starte?

Jeg lover dig, der findes en løsning!   

Du kan lære hvad der skal til for, at din hest får velfungerende signaler, der gør kommunikationen i longetræningen gnidningsfri, uden at være ekspert i læringsteori, ligesom du også kan lære, med forskellige træningsøvelser, hvordan du hjælper din hest i fysisk balance - uden hjælpetøjler.

(Og jo, du kan også lære det!)

Gennem teoriundervisning og praksis demotræning med en (eller to) af mine heste viser jeg dig, hvordan du skal gribe træningen an - og selvom mine heste "kan det meste" tør jeg næsten garantere, der dukker noget op på dagens kursus, hvor der er plads til forbedring (for sådan er hestetræning, også for hestetrænerens heste).

Jeg lærer og viser dig ⤵

1

Hvilke signaler du har brug for

Jeg gennemgår hvordan din hest lærer, hvilke signaler du har brug for i træningen - og en trin-for-trin plan til indlæring. Du tager ligeledes hjem herfra med dit eget signalskema, og en køreklar plan for, hvordan signalerne skal indlæres hos din hest.

Grundlæggende viden om hestens anatomi med fokus på hestens skelet og muskler

Jeg gennemgår bl.a. hestens overlinje ud fra et skeletært og muskulært perspektiv, med fokus på de store bevægelsesmuskler, hvor vi taler om hvilke af de store bevægelsesmuskler, der gør hvad i hestens krop.

2
3

Dine opgaver som longefører & det rette udstyr

Jeg gennemgår hvilke opgaver du har som longefører for, at longering bliver effektiv, sund og opbyggende træning af din ridehest. Sammen gennemgår vi hvordan du skal placere dig i forhold til din hest. Ligesom vi gennemgår fordele og ulemper ved grime vs. kapsun, longepisk vs. bambuspind - og giver dig overblik over om du skal vælge det ene eller det andet!

Balancering af din hest i longen
(lær hvordan du håndterer "giraf-hesten")

Jeg gennemgår bl.a. hvordan din hest skal balancere sin krop, for at skabe forudsætninger for ryggen kan løftes - ligesom vi gennemgår hvornår det er godt hesten bevæger sig "frem og ned" og hvornår hesten har brug for at løfte halsen mere - og hvordan du kan hjælpe din hest hen mod denne balance - selvfølgelig uden hjælpetøjler.

4
5

Brug af bomme i din longetræning

Jeg gennemgår fordelene og ulemperne ved brug af bomme til longering - det er ikke altid at bomme nødvendigvis får din hest til at bevæge sig bedre. Ligesom det i andre tilfælde kan være et fantastisk redskab til, at hjælpe din hest på helt rette kurs, så hesten både bliver bedre balanceret og forstår opgaven meget bedre.

Tidligere deltager

JeannetteGlerup.dk
Maria & Akur - deltaget på flere kurser samt eneundervisningsforløb.

“Jeannette får min allerbedste og varmeste anbefalinger ikke kun hvis du ønsker at optimere dit longerings arbejde, men også din ridning eller håndering af din hest og ligegyldigt om det er det ene eller andet hun hjælper dig med, så åbner hun dine øjne for hvordan vi skal forstå og bruge vores heste bedre og få et mere harmonisk samarbejde hest og rytter i mellem.”

deltaget på flere kurser samt eneundervisningsforløb.

Dette fysiske longeringsforløb er for...


  • Dig, der ønsker at få en gnidningsfri kommunikation med din hest i longearbejdet og vide hvilke signaler du har brug for, hvordan signalerne skal indlæres og hvorfor de indlæres mest effektivt på netop denne måde.

  • Dig, der gerne vil forstå den grundlæggende viden om hestens anatomi og bevægelse, med fokus på at kunne optimere hestens brug af kroppen gennem longearbejdet, så du kan bruge din ridehest i mange flere år.

  • Dig, der har været i tvivl om hvordan du skal håndtere brugen af pisk, longetov, og gerne vil kende dine opgave som longefører, ligesom du gerne vil lære at vide om du skal gøre brug af grime, kapsun eller trense i din longetræning - det ved du, når du kender deres fordele og ulemper.

  • Dig, der har en hest der løber som en giraf med hovedet i sky - måske har du tidligere brugt hjælpetøjler for, at komme udenom giraf-tilstanden. Du er klar til at finde en anden løsning, uden hjælpetøjler, fordi du ved det heller ikke er sundt din hest at bruge hjælpetøjler.
  • Dig, der drømmer om at bruge bomme og kegler i din longetræning, men er i tvivl om hvordan du finder den rette afstand, hvilke øvelser du skal lave for at hjælpe din hest i balance med bomme og kegler.

  • Dig, der gerne vil bruge longering til at opnå sund bevægelse, i stedet for bare at lade din hest trave og galopere rundt på en volte, uden indflydelse på hvordan din hest bevæger sig.

  • Dig, der er "bare" gerne vil lære (meget) mere!

Med deltagelse på dette fysiske longeringsforløb ... 


✔ Er du i stand til, at kortlægge hvilke signaler du allerede har, hvilke du mangler - og du ved hvordan du skal indlære signalerne, når du kommer hjem! (...og du kan få sparring på din træning, på de øvrige mødegange)

✔ Ved du hvordan hestens store bevægelsesmuskler fungerer i henhold til longering, og kan optimere på din træning med afsæt i viden om hestens anatomi og biomekanik.

✔ Kender du til fordele og ulemper ved grime, kapsun, trense, longepisk, bambuspind, godbidder og hjælpetøjler - du har et overblik over, hvad du skal vælge for dig og din hest - ligesom du lærer hvordan du anvender udstyret til mest mulig gavn for din hest.

✔ Du tager herfra med en forståelse for, hvorfor nogle heste bevæger sig som en giraf, og hvilke konkrete øvelser du kan sætte igang, for at ændre på hestens bevægelsesmønster, og derved opnå den sunde bevægelse.

Dine underviser er...

Billeder landingsside, longeworkshop

Jeannette Glerup

Fysiurgisk Hesteterapeut, BBH Basisinstruktør, BBH Træner.
Selvstændig hestenørd siden 2013.

"Min interesse for longering er opstået da jeg skulle hjælpe min egen hest med at opbygge styrke og symmetri i hendes krop, jeg opdagede hvor meget vi kan påvirke hestene med god longering, og her gik det op for mig, at longering er meget mere end "rundt og rund" på en cirkelvolte - og nu er jeg så bidt af longering, at jeg typisk longere mere end jeg får redet.

Jeg har hjulpet massere af seriøse hesteejere med at forstå hvordan hestens hjerne og krop fungerer, så hesten bliver sundere, stærkere og mere holdbar af longetræning uden konflikter og frustrationer - og jeg kan med garanti også hjælpe dig med at få de næste brikker mod velfungerende longetræning."

Din investering i at kunne gøre longetræning
af din hest til et effektivt træningsredskab! 
⤵️

Betal i én bid

1.500 kr.

- 4 x Teori & Træning

- Teorimateriale inkl. dit eget signalskema

- Mulighed for at stille alle de spørgsmål du må brænde inde med om longering

Del op i 2 bidder

2 x 750 kr.

Betal rate 1 i dag, rate 2 om en måned

- Betal kurset i 2 rater, 750 kr. i dag, 750 kr. om en måned = 1.500 kr.

- 4 x Teori & Træning

- Teorimateriale inkl. dit eget signalskema

- Mulighed for at stille alle de spørgsmål du må brænde inde med om longering

Lyder det her kursus som noget for din stald?

Kontakt mig på ➡️ Info@JeannetteGlerup.dk 📧

Din investering tilsvarer ⤵

  • Ca. hvad det koster at købe; pessoa-system, indspændingstøjler og longereb - som alligevel ikke hjælper din hest med, at blive sundere, stærkere eller med holdbar i kroppen.

Lyder 1-dags longekurset som noget for dig er det nu du skal hapse en plads, jeg har begrænset mængden af pladser, fordi...


 ...jeg gerne vil kunne give dig de bedst mulige svar på dine spørgsmål, så du tager herfra med en trin-for-trin plan og kan sætte træningen igang derhjemme med din egen hest.    

Typisk stillede spørgsmål - og alt det praktiske

Har du et spørgsmål som ikke er besvaret her?
Så send en mail på info@JeannetteGlerup.dk
så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

Kurset er et forløb over 4 mødegange, hos Sunde & Holdbare Rideheste i 9400 Nørresundby.

Vi mødes følgende torsdage:
11. maj, 25. maj, 1. juni, 8. juni Kl. 18:00-20:00

Vi vil være inde til teori i opvarmet lokale, den konkrete træning er udenfor på min ridebane, medbring derfor tøj efter vejret.

Teoridelen som vi starter ud med, foregår indendørs i opvarmet teorilokale.
Træning med hesten(e) foregår udendørs på min ridebane - husk derfor tøj alt efter vejret.

Absolut! Kursets indhold er til dig, uanset om du har longeret i flere år med masser af erfaring, eller om du lige er gået igang - eller bare overvejer det.

Undervisningen er tilrettelagt sådan, at der bliver lagt viden på alle "niveauer" - jeg tør godt love uanset din erfaring og viden, at du tager fra forløbet med ny viden i din rygsæk.

Ja! Du kan stille alle de spørgsmål du vil, både under teori og praktisk træning! Mit formål er du skal tage herfra med rygsækken fyldt med ny viden og en konkret trin-for-trin køreplan for træningen med din egen hest.

Når vi mødes 2., 3. og 4. aften åbner jeg muligheden for du kan stille de spørgsmål, der fylder her og nu, så du kan få frigivet mental plads til aftens nye læring.

Du vil få udleveret materiale, hvor du kan tage dine egne noter på. Medbring gerne din yndlings kuglepen, tøj efter vejret, da praktisk træning af hesten(e) foregår udendørs og nysgerrighed på, at lære mere.

Niks. Det vigtigste er du nysgerrig på at lære mere - og stiller alle de spørgsmål du må brænde inde med, så du får fyldt din egen vidensbank mest muligt op!

Hvis der er en aften du ikke kan deltage springer du blot denne over.
Dette giver ingen reduktion i prisen, og pladsen kan ikke overdrages til anden side.

Når du har købt adgang til kurset modtager du en mail fra mig med faktura-oplysninger (Husk at tjekke spam!)

Dagene op til kurset får du en mail med alle de praktiske informationer du må have brug for.

Du har mulighed for at betale med Dankort, Visa, MasterCard eller MobilePay. Skulle du stå med noget, der driller - så skriv endelig! 
(info@JeannetteGlerup.dk

Stadig i tvivl om sådan gør du longering af din ridehest til et aktivt træningsredskab, fordi longering er meget mere end rundt & rundt er noget for dig? 

Her får du mine 3 korteste argumenter ⤵

Lær at longere din hest i balance uden hjælpetøjler!

Når du tager herfra ved du hvorfor "hjælpetøjler" slet ikke er en hjælp - og du ved også hvordan du skal gøre i stedet - hvis du har brugt dem hidtil.

Ps. Jeg har selv (tidligere) været flittig bruger af indspændingstøjler, indtil jeg lærte en anden måde, at longere mine heste på.

Du vil gerne opnå gnidningsfri kommunikation med din hest i longearbejdet!

En af de ting jeg ved skaber de største frustrationer i hestetræning, er når vi forsøger at longere vores heste, og der går kludder i kommunikationen - vi blive frustreret, hesten bliver forvirret - den negative spiral er sat igang - efter kurset her har du redskaberne til, at opnå den gode, gnidningsfrie kommunikation med din hest i longearbejdet!

Lær hvornår bomme er et plus, og hvornår de er et minus i din træning!

Ja, du læser rigtigt - der er tidspunkter, og steder i din longetræning jeg fraråder brugen af bomme - du lærer hvordan du navigerer i om du skal anvende bommene, eller ej - så din træning bliver mest muligt effektiv - og er medvirkende til at øge sundheden og holdbarheden hos din ridehest.

Lyder det her kursus som noget for din stald?

Kontakt mig på ➡️ Info@JeannetteGlerup.dk 📧